Ejertur

Ejertur 2023

Kære Lodsejer af Saltholm

I anledning af Saltholmsejerlaugets 150-års jubilæum, har vi hermed fornøjelsen af at invitere ejerne til frokost og besigtigelse af forholdene på Saltholm. Udflugten afholdes søndag den 27. august 2023. I henhold til Saltholmsprotokollen er adressaten registreret som hartkornsejer og indbydes derfor med eventuel én ledsager.

Mødested

Der er mødetid i Kastrup Lystbådehavn kl. 08.00 ved mastekranen og hjemkomst ca. kl. 17.00.  

På Saltholm

På Saltholm kan man efter en kop kaffe m.m. på Barakkegården, høre Klaus Mønsted fortælle lidt om Th. Philipsens malerier fra Saltholm, nyde udsigten fra observationstårnet og efterfølgende køre en lille tur med traktor på øen.  

Ejerlauget vil som sædvanligt være vært for en frokost på Holmegården og byder på drikkevarer i løbet af dagen.  

Der gøres opmærksom på, at de sanitære forhold på Saltholm er primitive og at praktisk tøj og fodtøj er en nødvendighed.  

Tilmelding  

Ønsker du at deltage, skal du skrive en mail til jan.petersen@saltholmsejerlauget.dk senest den 28. juli 2023 til undertegnede. Deltagere på udflugten vil modtage en bekræftelse på mail. Af praktiske årsager er deltagerantallet begrænset, hvorfor tilmelding finder sted efter princippet ”først til mølle”.

Ønsker du at sejle selv eller med anden privat båd, så skriv det på tilmeldingen.

Transport og udflugt er på egen risiko og eventuelle skader er således ejerlauget uvedkommende. Dette skal din eventuelle ledsager også acceptere (vi har naturligvis redningsveste med til alle). Tilmelding til turen betragtes således som en bekræftelse af vilkårene.

Vi forbeholder os retten til at aflyse turen pga. af dårligt vejr, logistiske forhold eller andre hindringer. Dette vil fremgå af hjemmesiden www.Saltholm.dk aftenen før eller på havnen den 27. august 2023, mellem kl. 07.30 og kl. 08.30.
Vi håber naturligvis på godt vejr og godt humør og se frem til en god dag.

Med venlig hilsen

på bestyrelsens vegne

Jan C Petersen

Bestyrelsesmedlem
 

Hvert 3. år arrangerer bestyrelsen en ejertur til Saltholm med frokost. Invitationer bliver sendt på mail, hvis vi har din mail, og annonceret her på hjemmesiden. Tilmelding er efter princippet “først til mølle”.

Bestemt et besøg værd

sådan kommer du til saltholm