Besøg øen

Besøg vores ø og nyd godt af den uspolerede natur. Læs vores historie i besøgspavillonen på havnen. Spis din madpakke på bænkene ved Barakkegården og oplev udsigten over Øresund fra det gamle observationstårn.

Når du sejler til Saltholm skal du være opmærksom på, at sejlrenden til havnen (Barakkebroen) på øens nordvestlige side er smal og dybden blot 1,2 m. Havnen er nyrenoveret og her er masser af pladser. Dog skal kreaturbåden Mathildes plads (ved kranen) holdes fri og man må ikke lægge til uden på båden.

Havneafgiften udgør 100 kr. pr. båd pr. påbegyndt døgn og betales via MobilePay på 67398 eller ved bankoverførsel til reg. 6508 konto 3050347019. Oplys bådens navn og anløbsdato på overførslen. Vedrørende betaling af havneafgift eller anløb i havnen kan vores bestyrelsesmedlem Neel Riber kontaktes i dagstid på mobil 2870 7825.

Det er muligt for gæster at købe årskort, som koster 2.000 kroner inklusiv moms. Henvendelse herom skal ske til Saltholms bestyrelsesmedlem Neel Riber, 2870 7825.

Sejlads til Saltholm for besøgende uden båd

Kontakt www.ribalex.dk  eller www.watertours.dk for sejlads til Saltholm.

Vi har lavet en besøgsguide, som vi anbefaler at man læser inden besøget på øen. Færdsel på Saltholm sker på eget ansvar og de fritgående kreaturer og får på øen skal lades i fred.

Forholdene her er primitive. Der er ikke adgang til rent drikkevand og øens eneste offentlige toilet/das er på havnen. Man medbringer selv alt, hvad man skal bruge og rydder op efter sig og tager affald med retur til fastlandet.

For personer med offentlige opgaver og medievirksomheder som ønsker at besøge øen, anbefales det forinden at kontakte næstformand Dirch Schmidt tlf. 4016 7828 af hensyn til planlægning af aktiviteter på øen

Velkommen og god fornøjelse.