Ejertur

Ejertur 2021

Kære lodsejer af Saltholm

Saltholmsejerlauget har hermed fornøjelsen af at invitere ejerne på udflugt til øen med frokost. Turen finder sted søndag d. 5. september 2021. I henhold til Saltholmsprotokollen er adressaten registreret som hartkornsejer og indbydes derfor med eventuel én ledsager.

Mødested

Der er mødetid i Kastrup Lystbådehavn kl. 08.30 ved mastekranen og hjemkomst kl. ca. 17.00.

På Saltholm

På Saltholm kan man efter en kop kaffe på Barakkegården vælge en traktortur ud på øen, nyde udsigten fra observationstårnet og se den renoverede ”Kornstue” og garage på Barakkegården. Frokosten finder sted på Holmegården, hvor man også kan følge med i de nye tiltag for energiforsyning til Holmegården.

Der gøres opmærksom på, at de sanitære forhold på Saltholm er primitive og at praktisk tøj og fodtøj er en nødvendighed.

Tilmelding

Ønsker du at deltage skal du skrive mail til anette.c.brodersen@saltholm.dk senest den 20. juli 2021. Deltagere på udflugten vil modtage en bekræftelse på mail. Af praktiske årsager er deltagerantallet begrænset, hvorfor tilmelding finder sted efter princippet ”først til mølle”.

Ønsker du at sejle selv eller med anden privat båd, så skriv det på tilmeldingen.

Transport og udflugt er på egen risiko og eventuelle skader er således ejerlauget uvedkommende. Dette skal din eventuelle ledsager også acceptere (vi har naturligvis redningsveste med til alle). Tilmelding til turen betragtes således som en bekræftelse af vilkårene.

Vi forbeholder os retten til at aflyse turen pga. af dårligt vejr, logistiske forhold eller andre hindringer. Dette vil fremgå af hjemmesidenwww.Saltholm.dk aftenen før eller på havnen den 5. september 2021, mellem 8.30 og 9.00.

Vi håber naturligvis på godt vejr og godt humør og se frem til en god dag.

Med venlig hilsen

på bestyrelsens vegne

Anette Brodersen

Bestyrelsesmedlem

 

Hvert 3. år arrangerer bestyrelsen en ejertur til Saltholm med frokost. Invitationer bliver sendt på mail, hvis vi har din mail, og annonceret her på hjemmesiden. Tilmelding er efter princippet “først til mølle”.

Bestemt et besøg værd

sådan kommer du til saltholm